Select Page

Hvordan tjener vi penge?

Spareguiden er reklame- og annoncefri. Det betyder at du ikke bliver distraheret eller forstyrret. Vi henviser i vores artikler til forskellige forhandlere på nettet. Vi arbejder meget på at finde de bedste og mest troværdige samarbejdspartnere, så du får det bedste køb som muligt.

Hvis du køber via et af vores links, får vi et kick-back via affiliate links. Det sker via affiliate-links på vores sider, der henviser til vores samarbejdspartnere. Det er den indtægt der betaler vores arbejde.

Hvordan laves vores tests?

Målet med Spareguiden er at du kan finde det bedste produkt der passer bedst til dig.

Vi laver alt research, gennemgang og sammenligning af forskellige tests. Både on- og offline, skrevne- og videoanmeldelser. Du finder kun testvindende produkter, der har gode anmeldelser fra de forskellige kilder. På den måde får du kun gode produkter 

Vores hovedfokus ligger på elektronik, men du kan også finde tests inde for andre kategorier. Vi byder også ind med vores egne erfaringer og vinkler i vores tests. I alle tests, ligger vi også links de billigste steder hvor du kan købe produkterne. Butikkerne er kun godkendte samarbejdspartnere. På den måde finder du kun troværdige og sikre butikker. 

Hvem er spareguiden?

Spareguiden ejes og drives af virksomheden 1web ApS.

Bag spareguiden er vi en gruppe af freelance journalister. Vores mål er at gøre det nemmere for dig at finde de bedste produkter på markedet som passer til dig. Det er efterhånden blevet svært at finde rundt i junglen af forskellige produkter. Derfor er spareguiden en side der primært kuratere forskellige uafhængige tests for dig. 

Du kan kontakte os på: info@monni.dk

Vi bestræber os på at kunne besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Om Spareguiden

Spareguiden er en side hvor du kan læse tests og anmeldelser af forskellige produkter. På den måde kan du foretage det bedste køb. Vi kuratere forskellige uafhængige professionelle tests, på den måde får du hurtigt det bedste overblik.

© 2019 Spareguiden

Seneste tests

Test: Xbox One

Test: Playstation 4

Test: Nintendo Switch